Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Vaak wordt u door uw huisarts of een specialist doorverwezen naar de fysiotherapeut, maar steeds vaker weet de patiƫnt zelf de weg naar de fysiotherapeut te vinden. Via de directe toegankelijkheid fysiotherapie is het namelijk mogelijk dat u rechtstreeks, zonder verwijzing, bij ons terecht kunt.

Een groot voordeel hiervan is dat u zich zonder omwegen bij ons kunt melden, waardoor wij eerder in staat zijn om u van uw klachten af te helpen.Fysiotherapie Brunssum Centrum

Tijdens een kort vraaggesprek zullen uw klachten en doelstellingen geĆÆnventariseerd worden, waarna er een lichamelijk onderzoek plaats vindt. Afhankelijk van de bevindingen hiervan zal er samen met u een specifiek behandelplan opgesteld worden.
FysioVerde is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Voor meer informatie hierover kunt u de site van het KNGF bezoeken (www.defysiotherapeut.com). Wij staan als fysio- en oedeemtherapeut geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie.

Log in