Huisregels

Om de behandelingen zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen, willen wij u graag vooraf enige informatie geven over ons huisreglement.

 • Afspraak: voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om te bellen op 045-5251922 of een mail te sturen naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn verplicht om uw identiteit te controleren en te registreren. Deze controle zal tijdens uw eerste consult door uw behandelend fysiotherapeut worden uitgevoerd aan de hand van een geldig identiteitsbewijs. Wanneer u een afspraak heeft verzoeken wij u om in de wachtkamer plaats te nemen, uw behandelend fysiotherapeut zal u op de afgesproken tijd ophalen. 
 • Betalingsvoorwaarden: deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelovereenkomst tussen u als patiënt en de fysiotherapeut. Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Afspraken welke niet of te laat geannuleerd zijn, worden voor 100% in gebracht. Betaling voor fysiotherapeutische diensten dienen plaats te vinden binnen dertig dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het de fysiotherapeut vrij om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. De declaratie zal ook wettelijke rente worden gevorderd. Alle met de incasso van gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook buitengerechtelijke kosten, komen ten laste van de patiënt.
 • Beleid met betrekking tot parkeren: aan de achterzijde van de praktijk zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar. U dient enkel te parkeren op de aangegeven plaatsen.
 • Hygiëne: Wij stellen het op prijs als u zorg draagt voor een goede persoonlijke hygiëne. Voor het trainen in de oefenzaal verzoeken wij u om gemakkelijk zittende (trainings)kleding aan te doen en schone (trainings)schoenen. U kunt uw schoenen voor het betreden van de oefenzaal wisselen. Tevens verzoeken wij u om een handdoek mee te nemen. Wij verzoeken u om een eigen handdoek mee te nemen tijdens uw behandeling.
 • Telefoon: We verzoeken u uw mobiele telefoon uit te zetten, zowel in de wachtkamer als tijdens de
  behandeling.
 • Roken: in onze praktijk geldt een algeheel rookverbod. 
 • Huisdieren: huisdieren zijn in ons pand niet toegestaan. 
 • Privacy: klikt u op de link 'Privacy Policy' rechtsboven voor het volledige privacy beleid. 
 • Omgangsnormen: De praktijk behoudt zich het recht voor om personen, die aanstootgevend gedrag ventileren, te verwijderen uit de praktijk.
 • Diefstal: De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal, schade of verlies van eigendommen in het pand of buitenterrein.
 • Afmelden: Als u zich tijdig afmeldt voorkomt u dat de gereserveerde behandeltijd bij u in rekening wordt gebracht. U moet uw afspraak bij verhindering minstens 24 uur van te voren afzeggen. In de voor u gereserveerde tijd kan dan een andere patiënt worden behandeld. Als we u niet telefonisch te woord kunnen staan kunt u uw afmelding ook via de mail doorgeven.
 • Klachten: Indien u niet tevreden bent of een klacht heeft over de bejegening door of behandeling van uw fysiotherapeut of een van de andere personeelsleden, kunt u dit melden aan uw fysiotherapeut. Uw klacht zal worden behandeld conform de richtlijnen van het KNGF. De rechten en plichten van de patiënten zijn binnen onze praktijk schriftelijk vastgelegd in de “modelregeling fysiotherapeut-patiënt” van het K.N.G.F./N.P.C.F. De klachtenregeling is vastgelegd in de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector. De praktijk is via haar beroepsorganisatie hierbij ingeschreven.
 • BIG registratie: Door een wijziging in de wet BIG zijn BIG-geregistreerde zorgverleners per 1 april 2019 verplicht hun BIG-nummer actief bekend te maken. Hierdoor wordt het voor u als patiënt makkelijker te controleren of een zorgverlener in het BIG-register staat ingeschreven. Daarnaast is een BIG-geregistreerde zorgverlener op deze manier snel vindbaar, zonder verward te worden met een collega met eenzelfde achternaam en hetzelfde beroep.
 • BIG nummer: Bianca Eden 99062172504

Log in